دسته بندی

Share

» :: بيوسنسور

بطور كلي در هر مرحله از انتقال، فراورش، ذخيره سازي و يا توزيع بر ويژگي هاي مواد غذايي مختلف تاثيراتي دارند كه ممكن است مطلوب يا

نامطلوب با شند. در اين ميان كنترل و پايش ايمني و سلامت و نيز حفظ كيفيت تغذيه اي مواد غذايي از اهميت بسزايي برخوردار مي باشند.

روشهاي متداول و قديمي جهت ارزيابي كيفيت و ايمني مواد غذايي علاوه بر نياز به افراد متخصص و تجهيزات آزمايشگاهي زمان بر است و

ممكن است حتي تا يك هفته طول بكشد كه اين امر علاوه بر اينكه بر بازدهي اقتصادي محصول اثر منفي مي گذارد در مورد موادغذايي كه

دوره ماندگاري كوتاهي دارند، همچون مواد گوشتي بخصوص ماهي و ديگر محصولات غذايي دريايي نگران كننده است. بنابراين نياز به ايجاد و

توسعه تكنيك هاي نوين براي نظارت سريع،حساس و قابل اعتماد بر كيفيت و ايمني مواد غذايي امري ضروري بنظر ميرسد. يكي از جديدترين

روشهاي ارائه شده جهت برآوردن نياز هاي مذكور استفاده از بيوسنسورها مي باشد......

در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.

با تشکر از شما دوست عزیز

خرید و دانلود محصول

1397/02/29
بيوسنسور , سنسور , حسگر , صنایع غذایی